About Best Online Bingo

Bingo is één vandaag van de populairste spelen in de Verenigde Staten, en het is moeilijk om een tijd te herinneren toen Bingo van als spel voor oude mensen of voor liefdadigheids slechts doeleinden werd gedacht. Vandaag is het een spel dat is mensen van alle leeftijden, van alle gangen van het leven, en ook op het zeer trendy gebied van Hollywood wordt gespeeld, wanneer de beroemdheden de tijd om met een spel of twee vinden te ontspannen.

Bingo is een spel dat de cabine aan de zestiende eeuw wordt gedateerd, waar het in Italië werd gespeeld. Van daar spreidde het aan Italië, Frankrijk uit, en later, aan het Verenigd Koninkrijk. Toen de eerste kolonisten aan de kusten van Amerika kwamen, was het bingo die zij speelden om de tijd in de koude de wintermaanden te verdwijnen. Op tijd, begon bingo aan gespeeld bij markten en dergelijke dingen, toen het beano werd genoemd.

Nochtans, was de ware renaissance van bingo niet tot een lokale stuk speelgoed fabrikantenzaag het spel dat wordt en wordt beslist gespeeld om het spel te maken en te verkopen voor massa marketing. Dan was het dat hij hoorde één of andere één uit "bingo" schreeuwt toen hij won, en dat was de naam die hij besliste te gebruiken. En van toen, bingo die als wildfire wordt gevangen en die aan alle hoeken van de Verenigde Staten wordt uitgespreid.

More From Best Online Bingo
Close