About Best Online Bingo

Bingoen är en av de populäraste lekarna i Förenta staterna i dag, och det är hårt att minnas en tid, då bingoen tänktes av, som en lek för gamla människor eller för välgörenhet ämnar endast. I dag är det en lek alla som lekas är folk allra åldrar, från går av liv och också i de mycket moderiktiga områdena av Hollywood, när kändisar finner tiden att koppla av med en lek eller två.

Bingoen är en lek som caben dateras till det sextonde århundradet, var den lektes i Italien. Därifrån det som är spritt till Italien, Frankrike, och sedermera, till Förenade kungariket. Då de första nybyggarna kom till kusterna av Amerika, var det bingoen som de lekte för att passera bort tiden i de kalla vintermånaderna. I tid började bingoen till lekt på mässor och sådan saker, då det kallades beano.

Emellertid var den riktiga renässansen av bingoen, inte tills en lokaltoyproducent sågar leken som lekas, och avgjort att göra och sälja leken för samlas att marknadsföra. Därefter var det att han hörde någon skrika ut ”bingo”, då han segrade, och det var det känt som han avgjorde att använda. Och från därefter på, fångade bingoen den lika löpelden, och alla spridning till tränga någon av Förenta staterna.

More From Best Online Bingo
Close